Започна делото за убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина.За първи

...
Започна делото за убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина.За първи
Коментари Харесай

Подробности около убийството на Георги, разкрива неговата приятелка! Делото започна днес, Йоан Матев ли е виновен?

Започна делото за убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина.За първи път в залата пристигнаха и родителите на жертвата, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

“Имахме спогодба с Георги. Звъннах му, а той ми сподели: “Лора, апелирам те, ела. Наръгаха ме”. Отидох там. Той дълго се беше мъчил. Опитваше се по нечовечен метод да си поеме въздух. Имаше пяна на устата, нямаше доста кръв. Беше си поставил ръката на раната”, описа Лора Крашевска, приятелката на убитото момче.
“Бяхме извънредно близки приятели. Имахме усеща един към различен, като във връзка. Той беше първенец в учебно заведение. Беше добър и постоянно помагаше”, спомни си тя.

По думите й до тялото му на пейката е имало тесте карти, само че не се знае дали са били негови.

Пред съда Лора описа, че с нея се е свързало момиче на име Стефания, което й споделило, че има съмнения кой е причинителят: “Тя искаше да каже на полицията, само че се страхуваше някой да не й затвори устата. И идеята беше и ние да знаем това и да не се потули тази информация”.

А информацията е, че на 2 юни неин съученик не се появил. В училището не се желали бележки, само че от него директорката поискала.

“Тя ми сподели, че на 2 юни Йоан се появил към 13 часа, отишъл в банята и се преоблякъл или измил, не помня с акуратност. Каза, че преди този момент е бил доста провокативен, а след тази дата е отсъствал съвсем цялостен период и гледал единствено да приключи учебно заведение. Разказа ми, че преди този момент е бил по-слаб и дребен. А после е бил с брада, с различна коса. Имало е драстична разлика”, заяви Лора пред съда.

Пред съда би трябвало да бъде разпитан и братът на подсъдимия – Марсел, тъй като точно той е разказал за случилото се и завел полицаите до оръжието на престъпленито.

При предходното съвещание юристите на Йоан желаеха делото да се приключи и процесът да бъде засекретен. Искането беше отхвърлено.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР